Zoek een winteractiviteit

Familiedag, jubileum, kerstborrel, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje, nieuwe schoenen, er is altijd wel een reden voor een feestje! Wat de reden ook is, een thema maakt het feest altijd net wat leuker!

Een locatie, hapjes en drankjes, versiering, muziek en natuurlijk leuke mensen zijn uiteraard de belangrijkste ingrediënten voor een feest. Maar jouw feest wordt nét een beetje specialer als er een winters thema is. Door alles in dit thema te doen zullen je vrienden, collega's of familie dit feest zeker niet snel vergeten!

In plaats van de eeuwige chips, bier, ballonnen en top 40-muziek verras je je gasten eens met iets totaal anders. Geef je feest een winters thema, want de winter is toch wel het gezelligste seizoen. Als de sneeuw buiten valt gaan binnen de lichtjes aan en de drankjes op tafel. Warmte maak je met zijn allen, dus hup, de voetjes van de vloer!

 

€ 25,00 tot € 35,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Speel mee in de Ik hou van Holland spelshow Quiz. Het is een show, spel en quiz in één! Ter introductie begint de show met de bekende ik hou van Holland muziek. Dan komt de host in een speciaal kostuum op en kan de quiz beginnen. Geen twee teams zoals op televisie, maar iedereen kan mee doen.
€ 10,00 tot € 19,95
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Deze winter is het bij ons mogelijk om op één avond twee activiteiten in een feest te boeken! Niet alleen kunt u zich te buiten gaan aan allerlei casino spelen, maar ook speelt u tevens een rol in een komisch moordspel.
€ 10,00 tot € 19,95
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
De hele winter Halloweenmoorden! Waarom alleen op 31 oktober Halloween houden? Gedurende de hele winter kunt u aanwezig zijn bij een komische Halloweenmoord. Juist de sfeer in deze donkere periode van het jaar is zeer geschikt om met een groep in de sfeer van Halloween ons moordspel te spelen.
€ 10,00 tot € 19,95
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Wil je iets aparts doen met collega's, familie of vrienden dan is het kerst- of eindejaars moordspel een leuk avondprogramma! Geen traditioneel etentje of een borrel. Maar een komisch moordspel geheel in de kerstsfeer.
Prijs op basis van aantal personen
50 tot 750 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Sneeuw of geen sneeuw: de ‘Alpen’ wachten op u! Tijdens het themafeest Après Ski party heet gastheer Rudi u een Oostenrijks welkom. Samen met zijn ‘freunden’ zoals Franz und Ferdy en de Alpenzusjes vermaakt Rudi u met bekwaamheidsproeven, muziekacts en gezelligheid. De ski-jay zorgt voor echte skihut-hits en natuurlijk ook veel andere muziek.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest