starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Winter themafeest

Welk winterthema kies jij?

Winter themafeesten

Familiedag, jubileum, kerstborrel, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje, nieuwe schoenen, er is altijd wel een reden voor een feestje! Wat de reden ook is, een thema maakt het feest altijd net wat leuker!

Een locatie, hapjes en drankjes, versiering, muziek en natuurlijk leuke mensen zijn uiteraard de belangrijkste ingrediënten voor een feest. Maar jouw feest wordt nét een beetje specialer als er een winters thema is. Door alles in dit thema te doen zullen je vrienden, collega's of familie dit feest zeker niet snel vergeten!

In plaats van de eeuwige chips, bier, ballonnen en top 40-muziek verras je je gasten eens met iets totaal anders. Geef je feest een winters thema, want de winter is toch wel het gezelligste seizoen. Als de sneeuw buiten valt gaan binnen de lichtjes aan en de drankjes op tafel. Warmte maak je met zijn allen, dus hup, de voetjes van de vloer!

 

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01