starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel de "Empire Winter Dinnergame"

Wat ga je doen

De Empire Winter Dinner Game is Monopoly maar dan in het echt, met een lekker diner tussendoor! Een perfecte activiteit als teambuilding op een winterse avond.

Het spel is hypermodern, want de teams krijgen meerdere GPS smartphones en portofoons mee met een plattegrond. Hierop is te zien waar de teamgenoten en de concurrenten zijn, maar ook de gebouwen die je in bezit moet zien te krijgen. Welk team sluit de meeste gebouwen in en krijgt het meeste geld op hun bankrekening?

Tijdens het spelen ga je naar drie verschillende restaurants voor een lekker gerecht om de tactiek te bespreken en de magen te vullen. Het soort eten bepaalt u van te voren.

Een drankarrangement met vaste prijs is ook mogelijk.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan in welke stad je deze quiz wilt spelen.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01