Curling clinic
Activiteiten in de sneeuw of op het ijs

Zoek een winteractiviteit

Wat is er nou leuker aan de winter dan een dik pak sneeuw op de grond en een stevige laag ijs op het water? Lekker spelen en sporten in de sneeuw of op het ijs is leuk voor jong en oud! Ook als de buitentemperatuur nog boven nul is, is het nog mogelijk in indoor snow-locaties en ijsbanen in ons land.

Al generaties lang vermaken wij Nederlanders ons erg goed op het ijs: er zijn talloze spellen en sporten te spelen op het gladde winterse veld. Van een spannende race tot een hilarisch spel: met jouw familie, vrienden of collega's kun je een leuke middag beleven op het ijs.

Ook in de sneeuw kun je terecht met een bedrijfsuitje, familiefeest of vriendengroep. Glij van een berg naar beneden, bouw een sneeuwpop of speel een winters spel. Wie staat het stevigst op zijn benen en wie is de nieuwe ijskoning(in) van jullie gezelschap?

Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Diverse ijsbanen door heel Nederland
Zware stenen, precisie en competitie Het fun curlen is een echt winteruitje wat je gedaan moet hebben. Eerst gaan we oefenen om de perfecte worp erin te slijpen, de tactiek word bepaald en de taken verdeeld. De werper, de vegers en natuurlijk de teamcaptain die aangeeft waar de stenen neergelegd moeten worden.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Diverse ijsbanen door heel Nederland
Een gezellige winterse ijsbaan, hilarische games en een goede sfeer. Dit is de meest hilarische activiteit die je kan doen deze winter. De spellen zijn één en al lachen gieren brullen. Neem plaats op de slee, helm op, en afduwen maar richting de kegels. Jazeker, we gaan Human Bowlen. Stel je op bij de startlijn. Prikstokken in de hand, en start…. De ouderwetse prikslee estafette begint.
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Echte sneeuw, steile pistes en veel snelheid. Beleef de Snowgames in Zoetermeer of Eindhoven. Race de berg af met je eigen gebouwde bobslee, speel curling in de sneeuw en step je gek tijdens de snowstep estafette. We hebben twee varianten met beide hun eigen grappige spellen.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties